Promo

Osvoji brojne pogodnosti. Na ovoj stranici saznaj koje sve aktuelne ponude postoje na našem website-u ili u pridružnicama i uključi se!

Klikni na svaku promociju pojedinačno da saznaš detalje te promocije

CRNI PETAK 2023

Uz kupljena bilo koja dva artikla, treći dobijaš gratis. Treći artikal ćemo ti spakovati u porudžbini shodno dostupnosti i kao i veličina koja je već izabrana u prethodna dva artikla. Ukoliko bude bilo potrebe pozvaćemo te.

BESPLATNA ISPORUKA ZA SVE PORUDŽBINE

Imamo aktuelnu akciju besplatne isporuke za apsolutno sve porudžbine. Ne postoji minimalan iznos koji moraš da poručiš, svaka porudžbina, to jest isporuka, je besplatna. Ne postoji ograničeno vreme trajanja ove akcije.

 

POVRAT ROBE SA BESPLATNOM ISPORUKOM

Prilikom Povrata robe mi plaćamo poštarinu odnosno paket koji nam vraćaš. Prilikom Zamene robe imaš besplatnu isporuku sa naše strane u oba pravca, i kada nam šalješ robu i kada je mi tebi vraćamo, to jest menjamo robu.

 

OSVOJI PUT NA ZLATIBOR 

Ewla poklanja vaučer za sve naše kupce koji su ostvarili iznos od ili više od 20.000 dinara poručivanjem na našem sajtu. Računa se ukupan broj svih porudžbina od osnivanja sajta 2018-e godine. Određeni iznos nije neophodno ostvariti odjednom.

 

SA NAŠIM RAČUNOM UČESTVUJ U NAGRADNOJ IGRI: "UZMI RAČUN I POBEDI"

 

Sve što je potrebno za učestvovanje u ovoj nagradnoj igri Ministarstva finansija republike Srbije UZMI RAČUN I POBEDI je da skineš aplikaciju sa Google Play-a, registruješ se i QR kamerom skeniraš naš fiskalni isečak koji ti je stigao prilikom isporuke robe.

 

ZAVRTI TOČAK SREĆE I OSVOJI POPUSTE I NOVČANE VAUČERE

 

U gornjem desnom uglu, ukoliko naš sajt prepozna da prvi put posećuješ našu prodavnicu, iskočiće ti novi prozor koji te zove da zavrtiš točak i dobiješ neki popust. 

 

 

OBAVEŠTENJA O PROMOCIJAMA

Ukoliko prvi put posećuješ našu stranicu izaći će ti prozorčić koji te pita da li želiš da primaš obaveštenja. 

Kada klikneš Dozvoli, pojaviće se novi prozor u levom uglu gde te Chrome ili bilo koji drugi pretraživač koji imaš da li želiš da dozvoliš obaveštenja sa našeg sajta. Klikni Allow (Dopusti) i ne brini se, neće ti stizati milijardu iritirajućih obaveštenja, već samo ponekad, s' vremena na vreme ćemo ti slati aktuelne promocije, akcije, specijalna sniženja i slično.

Klikni: Allow

 

*Sve promocije na našem sajtu su vremenski ograničene i mogu se promeniti u svakom trenutku. Usled velike potražnje, određene akcije mogu biti produžene ili prilagođene. 

Neke od Facebook recenzija: