Pravni podaci

Od osnivanja 1994. godine, Ewla ima misiju da bude jedna od vodećih sportskih brendova na domaćem tržištu. Od naših početaka, do danas smo pokušali da ostanemo verni osnovnim verovanjima i da pružimo kupcima izuzetno iskustvo u kontaktu sa nama. Ewla (povremeno poznata kao Ewla Sportswear) je srpski proizvođač sportske odeće. Ewla održava kontrolu nad svojim vlasničkim brendom dizajniranjem, nabavkom, marketingom i prodajom svih svojih proizvoda. Naša roba se prodaje širom Srbije u maloprodajnim objektima i na sajtu e-trgovine www.ewla.rs Kompanija trenutno ima 17 zaposlenih.
______________________________

POTRAŽI NAS U APR-u  

- Klikom na stranicu APR-a (Agencija za Privredne Registre), u sledećem prozoru, unesi naš MATIČNI BROJ: "55498768", zatim dugme: "Детаљније" dobijaš detaljne informacije o našoj kompaniji.

REŠENJE APR-a: 

*Podaci preuzeti sa zvaničnog sajta Agencije za Privredne Registre:

POTRAŽI NAS U PORESKOM

*Ovu proveru je moguće izvršiti jedino na desktop-u.
- Klikom na stranicu Poreske Uprave (Republika Srbija, Ministarstvo finansija), u sledećem prozoru, unesi naš PDV BROJ: "100961051", zatim povuci strelicu udesno i dobijaš detaljne informacije o našoj kompaniji.

REŠENJE ZA PDV:

*Podaci preuzeti sa zvaničnog sajta Poreske uprave:

Poreski obveznik

PIB 100961051
MBR 55498768
Naziv SAMOSTALNA ZANATSKO TRGOVINSKA RADNJA EWLA VLADETA RADIBRATOVIĆ PREDUZETNIK, SUBOTICA
Adresa Велебитска 59
Mesto Суботица
Opština Суботица
Status Активан
Početak obavljanja delatnosti 18.03.2002.

Podaci iz PDV registra

Status Aktivan
Period podnošenja PDV prijava 3 mesečni
Datum ulaska u PDV 30.09.2004.

Zakonski zastupnici

Ime Prezime
VLADETA RADIBRATOVIĆ

Ovlašćena lica

Ime Prezime
ANDREA VUGDELIJA
______________________________

Firma od poverenja

2018-e godine dobijamo sertifikat: "Firma od poverenja"
Čemu služi sertifikat "Firma od poverenja"?
Sertifikat Firma od poverenja je priznanje, koje ima za cilj da stvori dobru sliku o firmama ili privrednom subjektu na internetu, što je u direktnoj vezi sa gradnjom dobrog imidža. Potencijalni korisnik, koji ulazi prvi put u određenoj firmi ili preduzeću, radije će pokloniti poverenje firmi, koju je odlikovao nezavisni istraživački centar, nego li firmi, koja nije priznata na taj način. Zahvaljujući tome, privredni subjekti, koji mogu da se pohvale sertifikatom Firma od poverenja, smatraju se firmama, koje su korektne i koje pružaju visok stepen usluge. Započeto od strane Centra za istraživanje mišljenja klijenata, ovaj projekat ima cilj da više korisnika zna da se data firma ističe u odnosu na konkurenciju. CZIMK DOO izdvaja velika finansijska sredstva za promociju onih privrednih subjekata, koji poseduju sertifikat Firma od poverenja. Osnova za izgradnju imidža svake firme sa sertifikatom je elektronska vizitka na veb stranici www.firmaodpoverenja.com.
Firma "Centar za istraživanje mišljenja klijenata" DOO iz Beograda, pored komercijalnih delatnosti, dala je sebi cilj da ispuni misiju stvaranja jedinstvene grupe preduzetnika. Svrha istraživanja privrednih subjekata jeste stvaranje mreže preduzeća, koji garantuju kvalitet korisnicima njihovih proizvoda i usluga, jer CZIMK DOO tvrdi da svaki korisnik zaslužuje profesionalan odnos. To je ujedno i potvrda da je korisnik napravio dobar izbor. Isto tako, svaki korektan preduzetnik mora da se razlikuje od neprofesionalne konkurencije.

Zahvalnica

2006-e godine smo dobili zahvalnicu od fudbalskog kluba: "Labudovo brdo" za svesrdnu pomoć klubu:
 

Kako do nas:

Klikom na link ispod otvara se aplikacija Google Maps koja te direktno, od tvoje trenutne lokacije, dovodi do nas.

Klikni za navigaciju 👇

 
* Za upotrebu ove opcije neophodno je da imaš instaliranu aplikaciju: "Google Maps" na svom uređaju.
 

Pogledaj ocene na Google-u:

Vidi šta naši dragi kupci pričaju o iskustvu sa nama i odeći koju kupuju, ceneći njen kvalitet i dugotrajnost. Postani i ti deo naše priče:

Google Review Widget