Plaćanja

Postoje 3 načina plaćanja: Pouzećem, Karticama i E-bankingom. Ispod se nalazi kratak opis za sve 3 varijante plaćanja sa objašnjenjima.

PLAĆANJE POUZEĆEM

         
Plaćanje pouzećem, kao što mu i samo ime govori, obavlja se tek prilikom preuzimanja naručene robe i plaćanje se vrši isključivo gotovinom.
To znači da proizvod ne plaćaš pri poručivanju, već prilikom direktnog preuzimanja pošiljke od dostavljača. Nakon što dostavljač na tvoju adresu dostavi naručenu pošiljku, od tebe će da zatraži da mu predaš novčani iznos za koji je pošiljalac (Ewla) tražio da se naplati. 
.
Savetujemo:
  • Pripremi tačan iznos novca
  • Ukoliko ne znaš koliki je tačan iznos koji treba platiti, proveri e-poštu

PLAĆANJE KARTICAMA

Možeš izvršiti plaćanje putem interneta preko tvojih bankovnih kartica. Svi tvoji podaci ostaju bezbedni o čemu brine Stripe.
Jedna od neophodnih funkcija poslovanja sa platnim karticama je upravljanje rizicima čemu se pristupa sa posebnom pažnjom, a prevencija i detekcija zloupotreba (Online fraud prevention i Fraud detection), jedan je od glavnih zadataka kompanije. 
Platne kartice koje se prihvataju prilikom plaćanja:
  • MasterCard®
  • Visa®
  • American Express
Informacije o kreditnoj/debitnoj kartici su uvek šifrovane tokom prenosa preko mreža. Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Iznos za koji će biti zadužena tvoja platna kartica biće izražen u tvojoj lokalnoj valuti (RSD) kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala na razumevanju. 

Ewla ne čuva brojeve kreditnih kartica, a ostali podaci nisu dostupni neovlašćenim osobama.
.
Tajnost tvojih podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije
Tajnost i sigurnost podataka obezbeđuje Stripe

PLAĆANJE UPLATNICOM

 
Svoju porudžbinu možeš platiti direktnom uplatom na naš račun, preko uplatnice. Plaćanje možeš izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj Pošti ili banci na teritoriji Srbije ili e-bankingom, uplatom preko tvoje bankovne aplikacije. Naš broj žiro računa je: 160-96443-98
.
Važna napomena:
U sva ostala 3 slučaja plaćanja paket se šalje odmah po prijemu porudžbine, međutim kod metode plaćanja uplatnicom paket šaljemo tek nakon što vidimo da je uplata legla na naš račun.
 
Google Review Widget