Skip to main content
Privatnost podataka
Privatnost podataka
Privatnost podataka

Privatnost podataka

Dopunjeno: Mart 2018

Tokom posete našeg sajta poštujemo Vašu privatnost. Cilj nam je da Vam pružimo najkvalitetniju uslugu bez žrtvovanja bilo kojih od vaših standarda privatnosti. Svrha izjave koja sledi je da Vas obavestimo o tome ko će videti vaše informacije, i šta ćemo uraditi sa njima. Na www.ewla.rs, prepoznajemo da je privatnost vaših ličnih informacija važna. Evo informacije o tome koje su vrste ličnih podataka koje primamo i prikupljamo kada posećujete www.ewla.rs, i kako smo zaštitili vaše podatke. Mi nikada ne prodajemo vaše lične podatke trećim licima.

OPŠTI USLOVI
Sakupljamo opšte informacije o iskustvu naših posetilaca na našem web sajtu i ove opšte informacije nisu povezane sa ličnim identitetima pojedinaca. Prikupljene informacije uključuju koje stranice naši posetioci gledaju na našem web sajtu i kako su posetioci došli na našu web lokaciju. Takođe uključuje informacije o vrsti pretraživača i provajderu koji se koristi. Za posetioce koji koriste mobilnu verziju našeg web sajta, ovo uključuje tehničke informacije o korišćenom uređaju, kao što su veličina ekrana, podrška kolačića od strane uređaja i kako se slike mogu pojaviti. Sve ove informacije nam pomažu da obezbedimo bolje iskustvo za naše posetioce tako što ćemo moći da odredimo stvari o tome kako najbolje formatirati naše mobilne web verzije za različite uređaje, naše najpoželjnije stranice, proizvode i funkcije, kako najbolje usmeravati posetioce na našu web lokaciju, i gde mogu biti problemi sa povezivanjem provajdera ili provajdera servisa.

Ewla - Politika privatnosti - 1


Da biste se upoznali sa Uslovima korišćenja ovog web sajta posetite USLOVE KORIŠĆENJA.

 

LIČNI PODACI KOJE PRIKUPLJAMO
Ewla prikuplja lične podatke koje nam pružate ispunjavanjem obrazaca. Možete nam pružiti ove lične podatke u mnogim slučajevima na našoj web lokaciji ili putem slanja e-pošte, na primer kada vršite interakciju u sledećim slučajevima: postavljanje naloga putem www.ewla.rs; dodavanjem vaših informacija o sebi i drugima na svoj račun; registrovanje da učestvujete u promociji ili korigujete vaše liste želja; kontaktirate nas sa komentarima ili pitanjem; prijavljivanje za primanje e-pošte o našim proizvodima i uslugama; odgovarajući na e-mail koji traži informacije od vas; ili prijavljivanje za posao putem interneta. Takođe prikupljamo informacije koristeći kolačiće, i linkove URL-a, kao što je opisano pod "Cookies" ispod. www.ewla.rs takođe prikuplja i čuva sledeće i povezuje ga sa vašim ličnim podacima: vašu IP adresu, vaše interakcije sa našim web sajtom, vaše akcije u integraciji sa nama i kupovinom koju pravite preko našeg sajta. Kategorije ličnih podataka koje se prikupljaju na www.ewla.rs uključuju ime, adresu, adresu e-pošte, telefonski broj, i informacije o vašim porudžbinama.


LIČNE INFORMACIJE KOJE NAM DOZVOLJAVATE DA SAKUPLJAMO SA VAŠIH DRUŠTVENIH NALOGA
Da biste kreirali nalog na našem web sajtu ili učestvovali u određenim funkcijama, naš sajt: www.ewla.rs može vam zatražiti da nam dozvolite da pristupimo informacijama iz vašeg naloga koje ste kreirali na sajtovima društvenih medija kao što su: Facebook, Twitter, LinkedIn, Google, YouTube i drugi slični sajtovi ("Lični društveni mediji"). Ako ste izabrali da nam dozvolite pristup vašim ličnim društvenim nalozima, Ewla bi mogao prikupiti neke opšte podatke iz vašeg ličnog socijalnog medija na koji odobravate pristup. U zavisnosti od uslova na društvenim medijima, ove informacije mogu uključivati: vaše ime, adresu e-pošte, sliku profila, pol, korisnički ID, listu prijatelja, rođendan, istoriju obrazovanja, istoriju rada, trenutni grad u kome živite, vaši interesi, status veze. Kada izdate ovu dozvolu, Ewla će moći nastaviti da bude povezan sa dozvoljenim ličnim društvenim nalogom i prikupljati informacije bez dodatnog zahteva za dozvolu, što može uključiti kasnije revizije postojećih informacija ili nove vrste informacija koje dodate. Ako više ne želite da se vaši lični društveni mediji povezuju sa našom web lokacijom, kliknite na vezu "isključi" na socijalnom mediju i mi ćemo prestati
sakupljati ove informacije. Ova politika privatnosti ne obuhvata prakse privatnosti i sigurnosti na sajtovima društvenih medija u kojima imate Lični društveni nalog. Molimo pregledajte politiku privatnosti i uslove korišćenja usluga na sajtovima društvenih medija ako imate bilo kakva pitanja o svojoj privatnosti ili bezbednosnim praksama.


INFORMACIJE KOJE DELIMO SA TREĆIM STRANAMA
Mi možemo otkriti informacije koje nam dostavite (uključujući, bez ograničenja, vaše lične podatke) bilo kojem članu naše organizacije, uključujući i kurirsku službu kojoj je neophodno pružiti vaše informacije kako bi se sprovela isporuka paketa. Molimo vas da budete svesni da možemo da koristimo treće strane da nam pomognu sa našim poslovima e-trgovine, kao što je naš web sajt, e-pošta i socijalne medijske stranice. Neki primeri pomoći koji mogu pružiti pružaoci usluga trećih lica su: ispunjavanje naloga (uključujući, bez ograničavanja na, obradu plaćanja, pružanje usluga prevencije prevare i proveru adresa); vaše akcije u odgovoru na naše e-poruke i efikasnost našeg oglašavanja; pružanje podrške; sprovođenje istraživanja, administriranje i održavanje informacija o prijavama za zapošljavanje; i administriranje i slanje obaveštenja putem mobilnog uređaja; promocija, nagradnih igara ili takmičenja.
Lični podaci koje nam pružite mogu se deliti, po potrebi, sa relevantnim trećim stranama kako bi izvršili funkcije u naše ime.
Mi nikada ne prodajemo ili iznajmljujemo vašu e-adresu trećim licima.


ŠTA SU KOLAČIĆI I URL ADRESE I KAKO SE ONE KORISTE NA NAŠIM WEB LOKACIJAMA ILI U NAŠIM PORUKAMA?
Naša web stranica i e-pošta koriste, a naši treći provajderi servisa mogu koristiti, funkciju pretraživača poznatu kao kolačić, koja dodeljuje jedinstvenu identifikaciju vašem računaru ili uređaju. Kolačići se obično čuvaju na tvrdom disku vašeg računara ili mobilnom uređaju. Informacije prikupljene prilikom posete našoj web lokaciji ili u interakciji sa našim e-poštama mogu uključivati sledeće: IP adresu, URL stranice koju ste posetili; tip pretraživača; druge tehničke informacije o vašem uređaju koje ste koristili da posetite našu web lokaciju ili interakciju sa našim e-poštama; strane koje pregledate; karakteristike koje koristite; bez obzira da li imate kreiran nalog ili ne; da li izvršavate određene transakcije; i vreme vaše posete. Ove informacije omogućavaju nam da utvrdimo stvari na kojima se najčešće zadržavate ili koje delove sajta posećujete, koji proizvodi se pretražuju i / ili kupuju, efektivnost naše web lokacije i e-pošte, vaša specifična interakcija sa našim web stranicama i e-poštama i teškoće koje možete iskusiti u pristupu našoj web stranici ili e-pošti. Ovim znanjem možemo poboljšati kvalitet vašeg iskustva na našoj web stranici prepoznavanjem i postavljanjem željenih funkcija i informacija, personalizovati vaše iskustvo i rešiti teškoće u pristupu. Pored toga, naša web stranica koristi kolačiće kako bi pratila stavke koje stavite u vašu korpu za kupovinu, i da uvidimo koje ste u prošlosti posetili stranice na našoj web lokaciji. Ovo vam omogućava da održavate korpu za kupovinu između poseta. Naš web sajt takođe koristi kolačiće kako bi pratili informacije o odjavi, osim informacija
o načinu plaćanja.


AKO SE PRIJAVLJUJETE ZA POSAO
Ako želite da radite za nas, možete podneti biografiju. Kada popunite prijavu za zapošljavanje, prikupljamo lične podatke kao što su vaše ime i kontakt detalji. Mi ćemo koristiti ove informacije da vas procenimo kao kandidata za poziciju za koju ste se prijavili i da vas kontaktiramo u vezi sa tom pozicijom. S vremena na vreme, u skladu sa potrebama poslovanja organizujemo javne konkurse za zapošljavanje, za određene pozicije, i u skladu sa tim možete aplicirati shodno vašem interesovanju.

 

Ewla - Politika privatnosti - 2


MEĐUNARODNI KORISNICI
Ako posećujete našu web lokaciju sa lokacije izvan Srbije, molimo vas da imate u vidu da je ovo web lokacija koja je registrovana u Srbiji. Ova politika privatnosti reguliše informacije prikupljene od ili u ime naše web lokacije, bez obzira na to gde se nalazite kada pristupate, pretražujete, integrišete se sa njom i vršite kupovinu preko nje (uključujući i one koji se šalju na adrese van Srbije).


DOPUNJAVANJE LIČNIH INFORMACIJA U VAŠEM NALOGU
Ako ste kreirali onlajn nalog, želimo da Vaše lične podatke držite tačne i ažurne. Da biste to uradili, pružamo vam mogućnost ažuriranja ili izmene vaših ličnih podataka, uključujući adresu za plaćanje, željene informacije o broju pošiljki, podatke o plaćanju i informacije o kontaktima. Da biste zahtevali otkazivanje vašeg naloga, pošaljite e-poštu na info@ewla.rs i uključite adresu e-pošte naloga koji želite otkazati.


IZJAVA O BEZBEDNOSTI
Ewla ograničava broj zaposlenih koji imaju pristup bazi podataka koji sadrže lične podatke, a zaposleni u kompaniji Ewla su upoznati sa značajem poverljivosti. Pored toga, naša politika je da nikada ne pošaljete broj svoje kartice za plaćanje putem e-pošte.


Upoznajte se sa USLOVIMA KUPOVINE radi svih detalja u vezi prodajne politike na našem sajtu.