Skip to main content
Povrat robe ili zamena

Povrat robe

Uslovima kupovine definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.
Poštovani, činjenica da stupate u Ugovor na daljinu, automatski ste zaštićeni Zakonom o zaštiti potrošača.

Garancija kvaliteta

S.Z.T.R. EWLA garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.
Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će zameniti proizvod novim ili vratiti novac.
 

ZAMENA ROBE

Ukoliko ste nakon preuzimanja robe  utvrdili da Vam veličina ne odgovara  ili iz bilo kog drugog razloga želite da zamenite artikal za drugi, imate pravo na zamenu. Ukoliko ste kupovinu robe izvršili putem internet prodavnice www.ewla.rs zamenu iste možete izvršiti isključivo na internet prodavnici i to na sledeći način:

EwlaZamenaRobe

POVRAT ROBE

Ukoliko ste nakon preuzimanja robe utvrdili da Vam veličina ne odgovara ili iz bilo kod grugog razloga želite da odustanete od kupovine, imate pravo na to ukoliko ste kupovinu robe izvršili putem internet prodavnice www.ewla.rs. Nije moguć odustanak ukoliko je poručeni artikal nošen ili neprikladno tretiran.

Garantni rok počinje danom prodaje predmeta i traje 6 meseci. U roku od 14 dana od dana prijema robe, kupac može da vrati proizvod bez ikakvog daljeg objašnjenja. Kupac snosi troškove poštarine a novac se vraća u potpunosti.

Kupac gubi pravo na garanciju ako se kvar izazove nepridržavanjem datih uputstava za upotrebu i ako su na proizvodu vršene bilo kakve popravke od strane neovlašćenih lica.
Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost prodavca i kupca je da izvrše pregled proizvoda i da ukažu na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen.

Pri otkazu poručene a plaćene robe ili vraćanju isporučene robe, ukoliko kupac želi povrat novca dužan je da EWLI dostavi: broj porudžbine, broj tekućeg računa na koji treba izvršiti povrat sredstava, lične podatke naručioca i vlasnika računa (Svi podaci za popunjavanje se nalaze u PDF obrascu). Ove podatke možete poslati elektronskom poštom na info@ewla.rs ili u pisanom obliku uz vraćenu porudžbinu. Rok za otkazivanje i povrat je 14 radnih dana. Proizvod mora biti ispravan i neoštećen. Trošak povrata robe snosi kupac. U dogovoru sa administratorom organizujete vraćanje paketa.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, EWLA je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.


Molimo Vas radi što kvalitetnije usluge da se pridržavate zadatih uputstava.

EwlaSportswearPovratRobeEwlaSportswearPovratRobe2EwlaSportswearPovratRobe3

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i AmCham zajedno do bezbedne trgovine preko interneta

Početak kampanje „Klikni na sigurno, kupuj provereno“

 

Kampanja „Klikni na sigurno, kupuj provereno“ pokrenuta je sa ciljem da utiče na podizanje svesti građana i edukuje ih o bezbednoj trgovini preko interneta. Ovaj vid trgovine ubrzano se razvija i sve češće zamenjuje tradicionalnu kupovinu, a tokom perioda pandemije povećao se za 300%, dok se u isto vreme veliki procenat nelegalne trgovine prebacio na internet. Zbog toga je jedan od ciljeva kampanje i ukazivanje na mnogobrojne prednosti legalne e-trgovine.

Kupovina preko interneta je kao i svaka druga, a da bi građani bezbedno uživali u njoj, imali odgovarajuća prava i zaštitu, moraju se držati pravila legalne kupovine na koje će im ukazati zajednička kampanja Ministarstva trgovine, turizma i telekomunkacija i odbora Američke privredne komore za borbu protiv sive ekonomije.

Prednosti kupovine preko interneta

Kupovina na internetu donosi potpuno novo iskustvo za potrošače i priliku da brzo i lako obezbede proizvode i uslugeuporede cenepronađu sniženjauštede novac i vreme. Kada građani kupuju od legalnih e-trgovaca registrovanih u Srbiji, imaju sva prava regulisana zakonima Republike Srbije.

Kupci koji već koriste internet kupovinu, kao glavne prednosti ističu:

85% ušteda vremena

75% za kratko vreme moguće je uporediti različite ponude

73% dostava na želejnu adresu

65% veći izbor proizvoda i usluga

EwlaSportswearSigurnaKupovinaEwlaSportswearSigurnaKupovinaEwlaSportswearSigurnaKupovina