Skip to main content
Payment methods - metode placanja na Ewla sajtu

Plaćanja

 cash on delivery         

Plaćanje pouzećem, kao što mu i samo ime govori, obavlja se tek prilikom preuzimanja naručene robe i plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

To znači da proizvod ne plaćate pri poručivanju, već prilikom direktnog preuzimanja pošiljke od dostavljača. Nakon što dostavljač na vašu adresu dostavi naručenu pošiljku, od vas će da zatraži da mu predate novčani iznos za koji je pošiljalac (Ewla) tražio da se naplati. 

Savetujemo:

  • Pripremite tačan iznos novca
  • Ukoliko ne znate koliki je tačan iznos koji treba platiti, kontaktiraje našu Službu za korisnike
  • Ukoliko ne znate broj pošiljke, proverite meil sa informacijama o porudžbini

 

Ukoliko Vam treba bilo kakva dodatna informacija, obratite se s poverenjem našoj Službi za korisnike.

 

placanjekarticamaewlaprodavnica

Možete izvršiti plaćanje putem interneta preko vaših bankovnih kartica. Svi vaši podaci ostaju bezbedni o čemu brine CHIP CARD a.d. (Electronic Merchant Services) koja je član grupacije Asseco SEE i bavi se pružanjem kompletne e-commerce usluge.

Jedna od neophodnih funkcija poslovanja sa platnim karticama je upravljanje rizicima čemu se pristupa sa posebnom pažnjom, a prevencija i detekcija zloupotreba (Online fraud prevention i Fraud detection), jedan je od glavnih zadataka. CHIP CARD a.d. je član Evropskog foruma za prevenciju zloupotreba (EFSG) i Fraud foruma pri Privrednoj komori Srbije. Aktivno se vrši razmena podataka sa bankama iz Srbije i Evrope. Prioritet je brza reakcija u odnosu na prikupljene informacije, što je moguće ostvariti kvalitetnom analizom podataka.

Platne kartice koje se prihvataju prilikom plaćanja:

  • MasterCard®
  • Maestro
  • Visa®
  • American Express

 

Ewla ne čuva brojeve kreditnih kartica, a ostali podaci nisu dostupni neovlašćenim osobama.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije

Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprečavanja neovlašćenog pristupa prilikom njihovog prenosa. Time je omogućen siguran prenos informacija i onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i CHIP CARD a.d. servisa, kao i obrnuto.

SIGURNAPLACANJAKARTICAMACHIPCARD

 

placanjeuplatnicomewlaprodavnica

Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na naš račun, preko uplatnice. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj Pošti ili banci na teritoriji Srbije.

Minimalna provizija na blagajnama varira od 20 dinara pa do 85 dinara, u zavisnosti gde plaćate. Ukoliko koristite online bankarstvo prilikom plaćanja preko uplatnice provizija će verovatno biti 0,00 RSD, ali to zavisi od samih banaka i njihove Politike poslovanja.

Važna napomena:

U sva ostala 3 slučaja plaćanja paket se šalje odmah po prijemu porudžbine, međutim kod metode plaćanja uplatnicom paket šaljemo tek nakon što vidimo da je uplata legla od strane klijenta.

 

pravilno popunjena uplatnica