Skip to main content
OceniSvojeIskustvoSaNamaNaGooglu
OcenisvojeiskustvosanamanaFacebooku
Track And Trace - Pracenje Post Express Posiljke
isporuka-besplatna-na-iznose-preko-3000-dinara
Post Express Posizanje Posiljaka na Salteru Posta Srbije
Delivery - Ewla Isporuka - Post Express

Isporuka

 

EwlaIsporuka

 

Ponuda i cene na našem sajtu ažurni su na dnevnom nivou.  Razlika u ceni između Online Shop-a i maloprodaje se može desiti  u slučaju vremenski ograničenih akcija, koje se nude samo u maloprodajama, ili samo na WEB shopu. 

Isporuku vršimo putem kurirske službe Post Express  Delivery - Ewla Isporuka - Post Express #Teritorija Republike Srbije

 

B1. RokIporukePostExpressPosteKojeIsporucujuiSubotom

 

Rok za isporuku: „Danas za sutra

Isporuka putem kurirske službe je u roku od 48h. Ukoliko niste bili na datoj adresi u vreme isporuke kurir će ostaviti papir na kome se nalaze informacije o tome gde i u kom roku možete podići pošiljku. U pojedinim gradovima isporuka se vrši i subotom. Isporuka se ne vrši nedeljom i državnim praznicima.


Nakon što ste obavili porudžbinu, kopija porudžbine stiže na vaš navedeni mail. Ukoliko je vaša porudžbina dostupna odmah se šalje, odnosno sve porudžbine primljene do 10.00h šalju se istog dana, a porudžbine primljene nakon 10.00h šalju se narednog dana, u suprotnom, kako postoji mogućnost da usled velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u vašoj porudžbini, željeni artikal ne bude isporučen zbog ograničenog lagera istog, vi ćete biti obavešteni u roku od 24h. 

Napomena:

Ukoliko uplatu vršite putem opšte uplatnice, paket šaljemo nakon što primimo uplatu na naš račun, a najpre bi bilo poželjno da prvo pozovete i proverite da li su svi artikli dostupni koje ste poručili, da ne biste platili veću cenu nego što ona jeste.

 

B2. CenovnikUslugaPostExpress

 

Post Express telefon: 0113607607 Iznosi plaćanja mogu se pogledati i na zvaničnom cenovniku Post Express-a. Za sve ostale informacije o isporuci vezano za kurirsku službu Post Express možete dobiti na info telefon: 0800100808 (besplatan poziv dostupan iz fiksne mreže)

Radno vreme: 08-18, Subotom 08-15

Cenovnik – unutrašnji saobraćaj (Danas za sutra)

Masa (kg) Cena
(uručenje do 19)
do 0,5 250,00
preko 0,5 do 2 300,00
preko 2 do 5 390,00
preko 5 do 10 510,00
preko 10 do 20 700,00

Sve usluge su oslobođene plaćanja PDV-a, izuzev usluge Elektronska potvrda o uručenju pošiljke – SMS poruka na zahtev pošiljaoca.

B3. BesplatnaIsporukaZaPorudzbinePreko3000Dinara

Za porudžbine preko 3.000,00 RSD dostava je besplatna. Troškove snosi Ewla. Ukoliko vaša porudžbina iznosi 3.000 ili više dinara, ostvarujete besplatnu isporuku, odnosno mi snosimo troškove dostave. 

 
B4. EwlaPratiPostExpressPosiljku

U svakom trenutku možete pogledati status vaše pošiljke, preko broja pošiljke, koji možete videti na prijemnom mejlu koji ste dobili kada je vaš status pošiljke prebačen u: "Poslato", a koji se sastoji od 4 slovna simbola i 9 numeričkih - npr. PE123456789RS

 

B5. PostExpressPodizanjePosiljakaNaSalteruPostaSrbije

 

NEKA POŠILJKA ČEKA VAS - Novi model uručenja Post Express pošiljaka u oko 400 pošta širom Srbije!

Ukoliko niste u mogućnosti da čekate pošiljku na svojoj adresi, pošiljka će u izabranoj pošti pet radnih dana čekati vas. U skladu sa zahtevima i potrebama korisnika poštanskih usluga postoji mogućnost da primalac, u dogovoru sa pošiljaocem, preuzme svoju pošiljku u izabranoj Pošti u vreme koje mu odgovara.

 

EVENTUALNA OŠTEĆENJA PAKETA

Zbog politike kurirske službe, paket nije moguće pregledati - otvarati pre nego što se paket
preuzme, plati i evidentira. Dakle možete zamoliti kurira da sačeka da otvorite paket, ali pre toga ga
morate preuzeti i platiti. Ostvarivanje prava u Post Express-u


Ako ste kojim slučajem utvrdili da je prilikom transporta došlo do oštećenja, postoji neka greška na odeći, koju ste naknadno uočili 
javite nam se ili nam pišite na info@ewla.rs ili na našu Facebook | Instagram stranicu.
Oštećenja možete prijaviti u roku od najviše 3 dana od datuma preuzimanja paketa!

 

PODELI SVOJE ISKUSTVO SA DRUGIMA:

 

Facebook recenzijaGoogle recenzija